Bruschetta Mia

Italiaans in Deinze
Authentieke Italiaanse charme

€€€

Van harte welkom in het gezellig Italiaans restaurant BRUSCHETTA MIA op de Grote Markt te Deinze. Wij serveren onze gasten de authentieke Italiaanse keuken in een prachtig interieur.

Onze keuken biedt voor elk wat wils.

Om te beginnen zijn er onze heerlijke voorgerechten met steeds verse ingrediënten. Onze verrukkelijke bruschette brengen u meteen in de juiste stemming.

Daarnaast bieden wij een uitgebreide keuze aan hoofdgerechten. U vindt bij ons talrijke pizza, pasta vis- en vleesgerechten maar ook onze Italiaanse hamburgers. Neem zeker ook een kijkje in ons ruime assortiment Italiaanse wijnen.

Een nagerechtje mag zeker niet ontbreken en ook hiervoor bent u bij “Bruschetta Mia” aan het juiste adres. Typisch Italiaanse dessertjes vervolledigen onze kaart. Denk hierbij aan Tiramisu, Panna Cotta of Sorbetto. Seizoendesserten met heerlijk vers fruit zijn ook steeds beschikbaar.

Naast al dit lekkers bieden wij onze gasten een uiterst warm onthaal en een hartelijke en correcte bediening.

Bij heerlijke temperaturen is het eveneens aangenaam vertoeven op onze terrassen. Er is een terras aan de voorzijde van het restaurant met prachtig zicht op de Grote Markt. Wenst u liever meer cosi te genieten kan u plaatsnemen op ons aangename terras aan de achterzijde van de zaak.

Benvenuti a tutti!


Contactgegevens
Markt 16
9800 Deinze
Restaurants in de buurt

Restaurant 't Raadsel

star star star star star star star star star star 0
€ € € Moderne keuken

Restaurant Tafel 10

star star star star star star star star star star 0
€ € € Bistro

Schijn

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Belgisch