Immigrand

Wereldkeuken in Diest
(H)eerlijk vers te Diest

€€€

Welkom bij restaurant Immigrand te Diest. Dineren bij Immigrand staat gelijk aan een stukje reizen. Wij serveren onze gasten de Wereldkeuken bereid op artisanale wijze. Alle gerechten worden  door de chef persoonlijk samengesteld. Alle vegi-, vlees- en visgerechten worden ter plaatse klaargemaakt. Alle sauzen worden ter plaatse bereid, alsook onze olijven- en yoghurtsaus. Dit alles kan natuurlijk alleen maar omdat wij werken met uitsluitend dagverse produkten.

In het restaurant bevindt zich ook onze houtoven waarin we tal van gerechten klaarmaken en waarin we natuurlijk ook ons dagelijks vers brood bakken.

Gerechten voor veganisten en vegetariërs worden eveneens met de grootste zorg ter plaatse bereid. Uiteraard hebben we ook aandacht voor speciale dieetwensen.

Neem zeker ook een kijkje in het suggestiemenu van de chef. Dit menu volgt de seizoenen en wordt telkens om de 14 dagen aangepast.

Onze gasten van Dinnerdeals schenken wij graag een korting van 25 % à la carte. Voor volgende gerechten vragen we echter wel een kleine meerprijs.

Köfte (Turkse hamburger met frietjes) : + € 3

Sweet Chili : + € 3

Lamssteak : + € 5

Trio van vlees : + € 5

Argentijnse Ribeye : + € 5

Matka-scampi : + € 5

Gegrilde zalm : + €5

Smakelijk en tot binnenkort!


Contactgegevens
Commissaris Neyskenslaan 5
3290 Diest
Restaurants in de buurt

De paardentrap

star star star star star star star star star star 0
€ € € Belgisch

Pot-au-feu

star star star star star star star star star star 0
€ € € Mediterraan

Kop of Munt

star star star star star star star star star star 0
€ € € Frans