Restaurant Fabulous 't Eilandje

Traditionele keuken in Neeroeteren
Brasserie, Restaurant, Beachclub

€€€

Fabulous is een restaurant, beachclub en brasserie in Maaseik, meer bepaald in de deelgemeente Neeroeteren.

Sinds juni 2018 staan wij met een enthousiast team van acht personen voor jou klaar in de zaal om je met plezier te bedienen. Onze vijf mensen in de keuken verwennen je dan weer op culinair vlak tijdens een namiddagje ontspanning aan het water.

Hou je van water? Ben je gek op het strand? Kom dan snel langs in onze beachclub met een zandoppervlakte van 2.000 vierkante meter en een prachtig houten terras dat omgeven is door water. Je kan er waterskiën, met de boot aanleggen en kano’s huren.

Onze brasserie ligt in het midden van dit fantastische natuurgebied in Maaseik waardoor je kan genieten van een lekkere hap op een unieke locatie. Wij bieden plaats voor 80 personen en ook buiten op het terras kunnen er nog eens 100 mensen van onze gevarieerde keuken genieten.

Onze kok specialiseerde zich in visgerechten en werkt steeds met seizoensproducten. Bovendien is alles huisbereid en vers zodat jij kan genieten van de allerbeste gerechten.

Onze gasten van Dinnerdeals verwennen we met een 4-gangen keuzediner mét amuse. Normale prijs van dit 4-gangen keuzediner : €45. Prijs voor onze gasten van Dinnerdeals : €34.


Contactgegevens
Komweg 11
3680 Neeroeteren
Restaurants in de buurt

Herberg Stadt Stevenswaert

star star star star star star star star star star 4,6
€ € € Frans

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

star star star star star star star star star star 3,65
€ € € Hollands

Grand Café Zaal de Paol

star star star star star star star star star star 0
Europees