Meedoen kost u niets!  

Dinnerdeals is op ieder gewenst moment inzetbaar. U bepaalt zelf op welke dagen (minimum 3 dagen/week) u het voordeel toekent. Via uw eigen pagina beheert uzelf het in- of uitschakelen van de kortingsdagen. Zo behoudt u de volledige controle en kunt u de Dinnerdeals-gasten steeds ontvangen op rustigere momenten in uw restaurant.

Dinnerdeals wil u helpen nieuwe klanten aan te trekken en extra omzet te genereren. U krijgt een gratis restaurantpagina op www.dinnerdeals.be, u geniet visibiliteit bij tal van A-merken zoals ING, Renault, … en restaurants worden uitgelicht in e-mails of op de website. Gratis publiciteit bij interessante en smaakvolle doelgroepen, daar draait het om.  

Volg het voorbeeld van vele andere restaurants en sluit uw restaurant vandaag nog aan bij Dinnerdeals.be. Wie weet ontvangt u dan deze week al nieuwe gasten!

 

Zo eenvoudig is het!

  • Geef zelf aan welke dagen uw restaurant deelneemt aan Dinnerdeals.be. Alleen op de door u aangegeven kortingsdagen kunnen gasten met een Dinnerdeals-kaart bij uw restaurant reserveren.
  • Bepaal zelf uw korting: 25% korting op het “à la carte” aanbod of op een speciaal samengesteld menu (dranken niet inbegrepen).
  • De Dinnerdeals-gasten reserveren altijd online op de website: dinnerdeals.be. U ontvangt een e-mail met de reservatiegegevens en reageert zeer eenvoudig op de reservatie door middel van de buttons in de e-mail. U accepteert de reservatie of niet.
  • Ontvang de Dinnerdeals-gasten, en laat hen genieten van uw heerlijke keuken.

Waar wacht u nog op? Word vandaag nog partner van Dinnerdeals.be