Restaurant Pure (by Fletcher)

Wereldkeuken in De Koog
Culinair dineren in Texelse sferen.

€€€

Op loopafstand van het strand ligt Restaurant Pure, waar u na een dag uitwaaien kunt aanschuiven voor een voortreffelijk diner. Proef de culinaire gerechten uit een internationaal georiënteerde keuken met Texelse invloeden en laat u verrassen door de creaties van de chef-kok. Bij mooi weer is het tevens prima vertoeven op het gezellige terras aan de winkelstraat. Voor een heerlijke cocktail kunt u plaatsnemen in de stijlvolle bar.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Reserveringen voor dit restaurant kunnen uitsluitend online geplaatst worden.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april 2020 t/m 30 september 2020 uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2020 zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Dorpsstraat 10
1796BB De Koog
Restaurants in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

star star star star star star star star star star 3,2
€ € € Hollands

Peking

star star star star star star star star star star 0
Aziatisch

Best Eten & Drinken

star star star star star star star star star star 0
Wereldkeuken