Lunchroom de Pionier

Nederlands in Dronten
Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie of een belegd broodje

Welkom bij De Pionier, úw gezellige en overheerlijke lunchroom in Dronten. Met onze specialiteit in koffie en thee én zalige belegde broodjes kan iedereen tijdens een dagje winkelen of op een alledaagse dag bij ons genieten van een lekker ontbijt of verrukkelijke lunch. Wij staan bekend om onze warme sfeer én vriendelijke service.

Ons ontbijtrestaurant en onze lunchroom in één is al sinds 2010 dé woonkamer van Dronten en bevindt zich in een overdekte passage in het hartje van deze stad. Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een lekker kopje koffie of een heerlijk belegd broodje. Wij serveren u ovenverse belegde broodjes en eigen huisgemaakte gerechten zoals soep, salades, uitsmijters, omeletten, warme maaltijden en diverse snacks.

Ook hebben wij verschillende smakelijke frietschotels. Het leveren van kwaliteit en een uitstekende service staat te allen tijde voorop. Bovendien bereiden we uw lunch altijd met dagverse ingrediënten, zorg en passie. Vervolgens serveert ons buitengewoon vriendelijke personeel de maaltijd bij u aan tafel.

*Op vertoon van de Diner Jaarkaart krijgt u 25% korting op een samengesteld menu. 


Contactgegevens
De Redepassage 18
8254KD Dronten
Restaurants in de buurt

Restaurant "Aan de Fonteyn"

star star star star star star star star star star 0
€ € Seizoensgebonden

New York Pizza Dronten

star star star star star star star star star star 4,15
Italiaans

Het Grote Kabouter Bos

star star star star star star star star star star 0
Hollands