Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee

Hollands in Egmond aan Zee
Culinaire maaltijden met streekgebonden producten.

€€€

Na eindeloos struinen langs de branding of een mooie wandeling door het gezellige dorpje Egmond aan Zee loopt u zo Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee binnen. Laat u verwennen door een dagvers diner in het sfeervolle restaurant en geniet van verrassende vis- of vleesgerechten. De chef-kok stemt de maaltijden af op het seizoen en bereidt ze met producten uit de streek. Dit maakt uw culinaire beleving helemaal compleet.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Parallelweg 2
1931EW Egmond aan Zee
Restaurants in de buurt

New York Pizza Heiloo

star star star star star star star star star star 4,1
Italiaans

Restaurant Kwartje Koffie (by Fletcher)

star star star star star star star star star star 3,75
€ € € Hollands

Restaurant & pizzeria Buona Sera

star star star star star star star star star star 0
Italiaans