New York Pizza Groningen

Italiaans in Groningen
Bij New York Pizza draait alles om de smaak.

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak.

Freakin’ Fresh

Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is voor New York Pizza vanzelfsprekend. Het is de combinatie van de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service - waar we zo mogelijk altijd nét dat stapje verder gaan - die de basis legt voor het New York Pizza-concept. New York Pizza is dan ook Freakin’ Fresh!

‘CHEFF’-principe

Op het gebied van smaak is New York Pizza de trendsetter. Daarnaast werkt New York Pizza volgens het zelf ontwikkelde 'CHEFF'-principe, waarbij CHEFF staat voor Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. In de praktijk betekent dat we werken in een brandschone omgeving, dat we je vriendelijk helpen en dat we je bestelling snel, warm en vooral overheerlijk thuis bezorgen. Op die manier is het bij New York Pizza altijd genieten.

 

LET OP: de kortingscode van New York Pizza is niet geldig i.c.m andere lopende acties die worden aangeboden bij het desbetreffende New York Pizza filiaal


Contactgegevens
Verlengde Hereweg 89
9721AH Groningen
Restaurants in de buurt

Mercure Martiniplaza

star star star star star star star star star star 3,9
€ € € Wereldkeuken

Brasserie Schimmelpenninck Huys

star star star star star star star star star star 4,3
€ € € Frans

Javaans Eetcafé Groningen

star star star star star star star star star star 4,4
€ € € Indonesisch