Bistro Restaurant Sfeer

Nederlands in Naaldwijk
Een sfeervol diner van verse producten tegen een zeer betaalbare prijs.

€€

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk (Westland). Bij ons vindt u ultieme gezelligheid en sfeerlijk eten.

Bistro Restaurant Sfeer is jaren een begrip geweest in Kijkduin. Aangezien veel gasten uit het Westland kwamen hebben wij ons gevestigd in Naaldwijk. Wij beschikken in Naaldwijk over een grote lounge, waar partijen en feesten kunnen worden georganiseerd. Bovendien kunt u bij ons vrij parkeren.

Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen. Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Menukaart

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen. Voor het sfeervol genieten van een heerlijke en betaalbare lunch, gaan wij op zondag vanaf 12.00 uur voor u open. Op andere dagen kunt u ook bij ons lunchen, maar wij doen dit echter alleen bij een minimale groepsgrootte van 8 personen, waarbij u vooraf dient te reserveren.

Aanbiedingen

Wij hebben het hele jaar door aanbiedingen bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk, waardoor u huiswaarts kunt keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de dinerjaarkaart, diner cadeaukaart, dinerbon, VVV cadeaubonnen en restaurantcadeaukaart.

Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld.

Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers. Ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, welke worden geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €17,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring, want u zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.

Brunch

Ook verzorgen wij uw brunch, high tea of high wine in ons restaurant.

Catering, Feesten en Partijen

U kunt bij ons ook terecht voor catering, feesten en partijen, zoals recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten, want wij beschikken ook over een grote lounge. Onze lounge is dagelijks te gebruiken. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier. Met name kinderfeesten zijn erg populair op de woensdag- en zaterdagmiddag.

Bezorgen

Indien u geen zin heeft om er op uit te gaan is dat voor ons geen probleem, want wij bezorgen ook uw diner bij u thuis of bij uw bedrijf of sportvereniging.

Reserveren

Indien u zeker wilt zijn van een gezellige tafel kunt u bij ons hier reserveren.

Bereikbaarheid

Op onze website vindt u onze contact- en adresgegevens. Bovendien kunt u daar gemakkelijk uw route naar ons bepalen.

Wij heten u nogmaals van harte welkom en zien u graag bij Bistro Restaurant Sfeer langskomen.


Contactgegevens
Perzikenstraat 29
2671RA Naaldwijk
Restaurants in de buurt

New York Pizza Naaldwijk

star star star star star star star star star star 3,75
Italiaans

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

star star star star star star star star star star 3,3
€ € € Frans

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

star star star star star star star star star star 3,9
€ € € Hollands