Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

Hollands in Roden
Heerlijk dineren in het noordelijkste puntje van Drenthe.

€€€

Gelegen dichtbij de provinciegrens met Groningen en Friesland, in het noordelijkste puntje van Drenthe, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Langewold. Proef in het sfeervolle restaurant de culinaire gerechten die speciaal voor u worden bereid door de chef-kok en zijn keukenbrigade. Laat u verrassen met een heerlijk 3-gangen diner of geniet van een uitgebreide lunch. Wilt u nog even nagenieten van uw dag? Onder het genot van een glas Fletcher’s Cuvée huiswijn is het in de gezellige bar prima vertoeven.

Reserveringen voor dit restaurant kunnen uitsluitend online geplaatst worden.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Ceintuurbaan Noord 1
9301NR Roden
Restaurants in de buurt

Cuisinerie Mensinge

star star star star star star star star star star 0
€ € € Biologisch

Fletcher Familiehotel Paterswolde

star star star star star star star star star star 4,05
€ € € Frans

Heerlijkheid

star star star star star star star star star star 3,75
€ € Frans