Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve

Hollands in Valkenburg
Bourgondisch genieten op zijn best!

€€€

Na een heerlijke dag komt u volledig tot rust bij het compleet gerenoveerde 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg. In het moderne à la carte restaurant geniet u van heerlijke streek- en seizoensgebonden gerechten, die de chef-kok met passie voor u bereidt. Daarnaast beschikt het prachtige hotel over een bar met een ruime lounge en open haard waar u terecht kunt voor een klein hapje en drankje.

Dit uitstekende restaurant is ook uitermate geschikt voor een heerlijke kop koffie, uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch of gezellige High Tea.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april 2020 t/m 30 september 2020 uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2020 zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Broekhem 134
6301HL Valkenburg
Restaurants in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

star star star star star star star star star star 0
€ € € Wereldkeuken

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

star star star star star star star star star star 3,55
€ € € Hollands

Grand Café Hotel Huis Ter Geul

star star star star star star star star star star 3,65
€ € € Wereldkeuken