Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Hollands in Valkenburg
Bourgondisch dineren nabij Maastricht.

€€€

Na een schitterende dag schuift u aan voor een uitstekend diner in het sfeervolle à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei. U geniet van heerlijke streek- en seizoensgebonden gerechten, die door de chef-kok met passie worden bereid. In de knusse bar sluit u de dag af met een verfrissend drankje en hapje. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in de hoteltuin en het gezellige terras met een prachtig uitzicht.

Dit sfeervolle restaurant is ook uitermate geschikt voor een heerlijke kop koffie, uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch of gezellige High Tea.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april 2020 t/m 30 september 2020 uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2020 zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Onderstestraat 66
6301KC Valkenburg
Restaurants in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve

star star star star star star star star star star 3,4
€ € € Hollands

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

star star star star star star star star star star 0
€ € € Wereldkeuken

Grand Café Hotel Huis Ter Geul

star star star star star star star star star star 3,65
€ € € Wereldkeuken