Restaurant Belmonte (by Fletcher)

Frans in Wageningen
Culinair genieten op de Berg.

€€€

Schitterende vergezichten: daar bent u van verzekerd bij Restaurant Belmonte. Compleet de tijd vergeten terwijl u vanaf het panoramaterras uitkijkt over de rivier de Rijn, de uiterwaarden en de Betuwe onder het genot van een heerlijk glas Fletcher’s Cuvée huiswijn. Maar niet alleen vanaf het terras, ook vanuit uw comfortabele stoel in het 4-sterren restaurant kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Laat u in de watten leggen met culinaire hoogstandjes van de chef-kok en proef heerlijke gerechten, die worden bereid met dagverse, veelal biologische, producten uit de streek.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Brasserie No. 96

Ook in de gezellige Brasserie No. 96 kunt u terecht voor een verrassend diner op het panoramaterras en ook hier heeft u een schitterend uitzicht. Daarnaast serveert de brasserie de gehele dag heerlijke koffie met appeltaart en ook voor een smaakvolle lunch bent u hier aan het juiste adres.

Buitenkeuken op de Berg

Bij mooi weer wordt de Buitenkeuken op de Berg geopend. Geniet van een culinair Live Cooking diner met een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte landschappen terwijl de koks uw gerecht in de Buitenkeuken bereiden. 

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Generaal Foulkesweg 96
6703DS Wageningen
Restaurants in de buurt

Alexandros De Griek

star star star star star star star star star star 3,25
€ € Grieks

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

star star star star star star star star star star 4,05
€ € € Frans

Magnolia

star star star star star star star star star star 3,1
€ € € Frans