Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Wereldkeuken in Zutphen
Nabij de Achterhoek en de Veluwe

€€€

Als één van de oudste steden van Nederland kent het knusse centrum van Zutphen een rijke historie. Dwaal door de smalle straatjes en bewonder kerken, vestingwerken, pakhuizen en koopmanshuizen die nog altijd zijn overgebleven. Na een leuke dag cultuursnuiven en shoppen in deze Hanzestad schuift u in de sfeervolle brasserie van het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen aan voor een culinair diner. Hier is het onder het genot van een glas Fletcher’s Cuvée heerlijk tafelen in een relaxte sfeer. 

De brasserie is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea. 

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
De Stoven 37
7206AZ Zutphen
Restaurants in de buurt

New York Pizza Zutphen

star star star star star star star star star star 3,75
Italiaans

Lekker

star star star star star star star star star star 3,95
€ € € Biologisch

De Gouden Leeuw

star star star star star star star star star star 4
€ € € Frans